Direct naar de content

Commissiebericht

Activiteiten raadscommissie 30 september

Commissie tot Onderzoek van de Rekening
Datum:  dinsdag 30 september 2014
Aanvangstijd:  17.00 uur
Locatie:  zaal 7 stadhuis

Hoorzitting
Op 30 september organiseert de commissie een openbare hoorzitting over de portefeuille Financiën met wethouder Visser en over de portefeuille Personeel & Organisatie met wethouder Visser (als plaatsvervanger van wethouder Langenberg) en de gemeentesecretaris.

De Commissie tot Onderzoek van de Rekening (COR) doet aanvullend onderzoek naar het proces van totstandkoming van de jaarrekening 2013, met als doel een rapportage te presenteren aan de gemeenteraad op 2 oktober, ter voorbereiding van de commissie Veiligheid, Organisatie en Financiën op 9 oktober en de raadsvergadering van 16 oktober.

Ter voorbereiding op het rapport van de COR vinden deze hoorzittingen met de wethouder Financiën en de wethouder Personeel & Organisatie plaats. In de hoorzittingen worden naast feitelijke vragen, ook vragen over sturing en regie aan de wethouders gesteld.

Deze hoorzitting wordt live uitgezonden via de pagina http://rotterdam.raadsinformatie.nl en is daar ook naderhand in het archief te bekijken.


Noot voor de redactie:

U bent van harte welkom de commissievergaderingen bij te wonen. De commissievergaderingen vinden plaats in zaal 7 van het stadhuis tenzij anders aangegeven. Op www.ris.rotterdam.nl zijn de agenda’s van commissievergaderingen te vinden. De commissievergaderingen worden live uitgezonden op http://rotterdam.raadsinformatie.nl. Ook zijn hier achteraf de beelden terug te zien per agendapunt.

Als u radio- of TV/filmopnames wilt maken van de vergadering of de bespreking van agendapunten, dan wordt u verzocht dat – het liefste voor aanvang van de vergadering – aan te geven bij de betreffende griffier of secretaris. Er zijn mogelijkheden aanwezig hoogwaardig geluid af te tappen.

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.