Direct naar de content

Commissiebericht

Activiteiten raadscommissies 24 september

Commissie Werk en Inkomen, Participatie en Volksgezondheid
Datum:  woensdag 24 september 2014
Aanvangstijd:  9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur)
Locatie:  Zuidlaardermeer 10
 
Werkbezoek
De commissie Werk en Inkomen, Participatie en Volksgezondheid heeft een werkbezoek met als thema de Sociale werkvoorziening in transitie. Op het Zuidlaardermeer zal o.a. de productielocatie beschut werken worden bekeken. Vervolgens wordt een tweede locatie aangedaan, het groenaannemingsbedrijf gebroeders Punt aan de Chroomstraat waar groepsdetachering en begeleid werken centraal staan.

Pers wordt gevraagd zich vooraf aan te melden bij Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.


Commissie Bouwen, Wonen en Buitenruimte
Datum:  woensdag 24 september 2014
Aanvangstijd:  9.30 uur
Locatie:  raadzaal stadhuis

Commissievergadering

  • Vernieuwbouwplan stadion Feijenoord

Commissie Zorg, Onderwijs, Cultuur en Sport
Datum:  woensdag 24 september 2014
Aanvangstijd:  14.00 uur
Locatie:  zaal 7 stadhuis

Commissievergadering

  • Kwartaalrapportage BOOR
  • Skatepark Westblaak
  • Evaluatie Cultuurplan 2013-2016

Noot voor de redactie:

U bent van harte welkom de commissievergaderingen bij te wonen. De commissievergaderingen vinden plaats in zaal 7 van het stadhuis tenzij anders aangegeven. Op www.ris.rotterdam.nl zijn de agenda’s van commissievergaderingen te vinden. De commissievergaderingen worden live uitgezonden op http://rotterdam.raadsinformatie.nl. Ook zijn hier achteraf de beelden terug te zien per agendapunt.

Als u radio- of TV/filmopnames wilt maken van de vergadering of de bespreking van agendapunten, dan wordt u verzocht dat – het liefste voor aanvang van de vergadering – aan te geven bij de betreffende griffier of secretaris. Er zijn mogelijkheden aanwezig hoogwaardig geluid af te tappen.

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.