Direct naar de content

Commissiebericht

Activiteit raadscommissie & Inspreekmoment 12 oktober

Commissie Bouwen, Wonen en Buitenruimte
Datum:  woensdag 12 oktober
Aanvangstijd:  9.30 uur
Locatie:  raadzaal stadhuis

Commissievergadering

  • Gebiedsvisie Stadionpark en masterplan Sportcampus & Park de Twee Heuvels

Inspreekmoment Begroting 2017
Datum:  woensdag 12 oktober
Aanvangstijd:  16.00 uur
Locatie:  zaal 7 stadhuis

Inspreekmoment

Op vrijdag 30 september 2016 is de Begroting 2017 gepresenteerd door het college. De gemeenteraad organiseert een bijeenkomst waar burgers, instellingen en gebiedscommissies kunnen inspreken over de begroting. Zij kunnen zich hiervoor tot maandag 10 oktober 12.00 uur aanmelden bij de griffie via info@griffie.rotterdam.nl.

Bezoek de themapagina www.rotterdam.nl/begroting2017 voor meer informatie over het inspreekmomen, de begrotingsbehandeling en vergaderdata en -stukken.

Het inspreekmoment wordt live uitgezonden op http://rotterdam.raadsinformatie.nl. Ook is het daar achteraf terug te kijken.


Op www.ris.rotterdam.nl zijn de agenda’s van commissievergaderingen te vinden. De commissievergaderingen worden live uitgezonden op http://rotterdam.raadsinformatie.nl. Ook zijn hier achteraf de beelden terug te zien per agendapunt.
Noot voor de redactie:

U bent van harte welkom de commissievergaderingen bij te wonen. De commissievergaderingen vinden plaats in zaal 7 van het stadhuis tenzij anders aangegeven. 

Als u radio- of TV/filmopnames wilt maken van de vergadering of de bespreking van agendapunten, dan wordt u verzocht dat – het liefste voor aanvang van de vergadering – aan te geven bij de betreffende griffier of secretaris. Er zijn mogelijkheden aanwezig hoogwaardig geluid af te tappen.

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.