Direct naar de content

Commissiebericht

Activiteiten raadscommissie 28 september

Commissie Zorg, Onderwijs, Cultuur en Sport
Datum:  woensdag 28 september
Aanvangstijd:  16.00 uur
Locatie:  raadzaal stadhuis

Commissievergadering

  • Concept Horecanota 2017 – 2021

Commissie Zorg, Onderwijs, Cultuur en Sport
Datum:  woensdag 28 september
Aanvangstijd:  19.00 uur
Locatie:  raadzaal stadhuis

Hoorzitting

De hoorzittingen van 21, 22 en 28 september zijn bedoeld ter voorbereiding op de bespreking van het cultuurplan in de commissie op 5 oktober a.s. en de vaststelling door de raad gepland op 24 november a.s. De raad toetst hoe de door de gemeenteraad vastgestelde uitgangspunten voor het Cultuurplan 2017-2020 zijn toegepast bij het tot stand komen van het Cultuurplan. Op de website vindt u een lijst met insprekers.


Noot voor de redactie:

U bent van harte welkom de commissievergaderingen bij te wonen. Op www.ris.rotterdam.nl zijn de agenda’s van commissievergaderingen te vinden. De commissievergaderingen worden live uitgezonden op http://rotterdam.raadsinformatie.nl. Ook zijn hier achteraf de beelden terug te zien per agendapunt.

Als u radio- of TV/filmopnames wilt maken van de vergadering of de bespreking van agendapunten, dan wordt u verzocht dat – het liefste voor aanvang van de vergadering – aan te geven bij de betreffende griffier of secretaris. Er zijn mogelijkheden aanwezig hoogwaardig geluid af te tappen.

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.