Direct naar de content

Commissiebericht

Activiteiten raadscommissies 16 september 2015

Vanwege de verbouwing van de raadzaal tot eind oktober is deze zaal niet beschikbaar als vergaderlocatie. De raadscommissies vergaderen zo veel mogelijk in zaal 7 van het stadhuis. Bij gelijktijdige vergaderingen wordt gebruik gemaakt van alternatieve locaties. Dit staat bij de betreffende vergaderingen duidelijk aangegeven op de agenda en in het commissiebericht. Vanuit deze locaties is helaas geen live uitzending mogelijk. Wel zal na de vergadering een geluidsbestand van de vergadering beschikbaar worden gesteld.


Commissie Bouwen, Wonen en Buitenruimte
Datum:  woensdag 16 september
Aanvangstijd:  9.30 uur
Locatie:  zaal 7 stadhuis

Commissievergadering

  • Toekomst recreatieschappen en koepelschappen
  • Stand van zaken groen- en snoeibeleid in Rotterdam
  • Stand van zaken funderingsproblematiek
     

Commissie Werk en Inkomen, Participatie en Volksgezondheid
Datum:  woensdag 16 september
Aanvangstijd:  9.30 uur
Locatie:  kamer 113 stadhuis

Commissievergadering

  • Discriminatiebeleid
  • EU arbeidsmigratie


Let op: deze vergadering is niet live te volgen via internet. Wel is de vergadering enkele uren na afloop terug te luisteren via http://rotterdam.raadsinformatie.nl


Op www.ris.rotterdam.nl zijn de agenda’s van commissievergaderingen te vinden. De commissievergaderingen worden live uitgezonden op http://rotterdam.raadsinformatie.nl. Ook zijn hier achteraf de beelden terug te zien per agendapunt.Noot voor de redactie:

U bent van harte welkom de commissievergaderingen bij te wonen. De commissievergaderingen vinden plaats in zaal 7 van het stadhuis tenzij anders aangegeven. 

Als u radio- of TV/filmopnames wilt maken van de vergadering of de bespreking van agendapunten, dan wordt u verzocht dat – het liefste voor aanvang van de vergadering – aan te geven bij de betreffende griffier of secretaris. Er zijn mogelijkheden aanwezig hoogwaardig geluid af te tappen.

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.