Direct naar de content

Commissiebericht

Activiteiten raadscommissies 17 juni

Commissie Werk en Inkomen, Participatie en Volksgezondheid
Datum:  woensdag 17 juni
Aanvangstijd:  9.00 uur
Locatie:  raadzaal stadhuis

Commissievergadering

 • Rapport Ombudsman ‘Het pad naar werk… niet geplaveid, wel schoon geveegd!’
  voortzetting van de behandeling in de commissie van 10 juni jl.

Commissie Bouwen, Wonen en Buitenruimte en
Commissie Zorg, Onderwijs, Cultuur en Sport

Datum:  woensdag 17 juni
Aanvangstijd:  9.30 uur
Locatie:  zaal 7 stadhuis

Commissievergadering

 • Collectiegebouw Museum Boijmans van Beuningen

  In vervolg op de hoorzitting over het bestemmingsplan Collectiegebouw Boijmans van Beuningen, voeren de commissies het politieke debat met het college over de volgende raadsvoorstellen:
  – Bestemmingsplan Collectiegebouw Museum Boijmans van Beuningen
  – Beschikbaarstelling investeringskrediet Collectiegebouw

  Na het politieke debat adviseren de commissies over de ingediende zienswijzen op het bestemmingsplan en over de twee raadsvoorstellen.
   


Op www.ris.rotterdam.nl zijn de agenda’s van commissievergaderingen te vinden. De commissievergaderingen worden live uitgezonden op http://rotterdam.raadsinformatie.nl. Ook zijn hier achteraf de beelden terug te zien per agendapunt.Noot voor de redactie:

U bent van harte welkom de commissievergaderingen bij te wonen. De commissievergaderingen vinden plaats in zaal 7 van het stadhuis tenzij anders aangegeven. 

Als u radio- of TV/filmopnames wilt maken van de vergadering of de bespreking van agendapunten, dan wordt u verzocht dat – het liefste voor aanvang van de vergadering – aan te geven bij de betreffende griffier of secretaris. Er zijn mogelijkheden aanwezig hoogwaardig geluid af te tappen.

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.