Direct naar de content

Commissiebericht

Activiteiten raadscommissies 1 april

Commissie Werk en Inkomen, Participatie en Volksgezondheid
Datum:  woensdag 1 april
Aanvangstijd:  ca. 11.45 uur
Locatie:  zaal 7 stadhuis

Commissievergadering
De commissie houdt op 1 april een procedurevergadering ten behoeve van de agendering voor de overlegvergadering op 15 april a.s. Er is geen inhoudelijke bespreking van agendapunten in een overlegvergadering.


Commissie Zorg, Onderwijs, Cultuur en Sport
Datum:  woensdag 1 april
Aanvangstijd:  14.00 uur
Locatie:  zaal 7 stadhuis

Commissievergadering

  • Raden van Toezicht Cultuur en Sport
     

Op www.ris.rotterdam.nl zijn de agenda’s van commissievergaderingen te vinden. De commissievergaderingen worden live uitgezonden op http://rotterdam.raadsinformatie.nl. Ook zijn hier achteraf de beelden terug te zien per agendapunt.Noot voor de redactie:

U bent van harte welkom de commissievergaderingen bij te wonen. De commissievergaderingen vinden plaats in zaal 7 van het stadhuis tenzij anders aangegeven. 

Als u radio- of TV/filmopnames wilt maken van de vergadering of de bespreking van agendapunten, dan wordt u verzocht dat – het liefste voor aanvang van de vergadering – aan te geven bij de betreffende griffier of secretaris. Er zijn mogelijkheden aanwezig hoogwaardig geluid af te tappen.

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.