Direct naar de content

Chill-Hill wordt blikvanger Panoramaheuvel Hoogvliet

De Chill-Hill van Studio Marchel Wim van Dongen heeft de ontwerpwedstrijd voor de Panoramaheuvel in Hoogvliet gewonnen. Dit is zojuist bekend gemaakt tijdens een live uitzending van radiozender 010FM. 

De afgelopen maand konden bewoners van Hoogvliet stemmen op hun favoriete blikvanger voor de Panoramaheuvel bij Park de Heerlijkheid. Hierbij kon men kiezen uit drie ontwerpen: de Chill-Hill, Hoogvliet Vista en de Spiegeling. Vanavond kwam de Chill-Hill dus als winnaar uit de bus.

In totaal werden er 700 stemmen uitgebracht. Maar liefst 45% van alle inzendingen koos voor de Chill-Hill; een ontwerp met roze zit- en ligbanken onder bloesembomen op en naast de Panoramaheuvel. Het is de bedoeling dat de blikvanger in de zomer van 2016 in gebruik wordt genomen.

De Chill-Hill moet nog een pakkende slogan krijgen. Hiervoor wordt een prijsvraag georganiseerd waarmee alle leerlingen uit de groepen 6 t/m 8 van de basisscholen in Hoogvliet kans maken op een I-pad. Uiteraard worden ze ook uitgenodigd voor de onthulling van de blikvanger in 2016. De uiteindelijke slogan voor de Chill-Hill wordt na Nieuwjaar bekend gemaakt.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Bas Ockeloen, communicatieadviseur voor gebied Hoogvliet. Telefoonnummer 06 5023 0338 of e-mail b.ockeloen@rotterdam.nl.