Direct naar de content

Carola de Vree-van Wagtendonk nieuwe hoofd Communicatie gemeente Rotterdam

Per 1 januari 2019 start Carola de Vree-van Wagtendonk als het nieuwe hoofd Communicatie van de gemeente Rotterdam. Carola heeft hart voor de publieke zaak en werkt haar hele loopbaan al bij of voor overheidsorganisaties. Eerder was ze hoofd Communicatie bij de gemeente Delft en leidinggevende bij het ministerie van Algemene Zaken.

Carola de Vree-van Wagtendonk is sinds 10 jaar directeur-eigenaar van Publiec, waar ze opdrachten doet als ad-interimhoofd, strategisch adviseur en trainer bij diverse opdrachtgevers. Deze werkzaamheden rondt zij de komende maanden af.

Carola is voor velen in het communicatievak geen onbekende. Zij was bestuurslid bij Logeion en trainer van Factor C bij diverse gemeenten. Zij schrijft nu voor Overheid in Contact. Bij de gemeente Rotterdam gaat zij leidinggeven aan circa 200 communicatieprofessionals die met passie voor de stad, de Rotterdammers en het gemeentebestuur werken.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leendert Vermeulen, bestuursvoorlichter wethouder Visser, 06 – 18 19 11 04 of lh.vermeulen@rotterdam.nl