Direct naar de content

Buitengewone raadsvergadering

Donderdag 25 juni, 15.00 uur, raadzaal

De buitengewone raadsvergadering begint om 15.00 uur.  In deze vergadering neemt de raad afscheid van de raadsgriffier. Aan het einde van de vergadering wordt de waarnemend raadsgriffier en een plaatsvervangend griffier beëdigd. Er zijn geen verzoeken voor het behandelen van Actualiteiten en Regelingen van werkzaamheden ontvangen.

Vergaderstukken en live uitzending
De vergaderstukken kunt u raadplegen via de app Politiekarchief of in ons Raadsinformatiesysteem. Ga daarvoor naar www.ris.rotterdam.nl. Daar kunt u ook de vergadering live volgen in beeld en geluid. Vergaderingen kunt u terugzien en doorzoeken per agendapunt en spreker.
 


Noot voor de redactie:

Op donderdagochtend – wanneer er geen raadsvergadering is – vergadert de raad met het college tijdens de zogenoemde Actualiteitenraad over actualiteiten en regelingen van werkzaamheden. Om u snel te informeren ontvangt u op woensdagmiddag, zo spoedig mogelijk na 16.00 uur, een overzicht van de ingediende onderwerpen. De vergadering begint om 10.00 uur in de raadzaal, duurt tot 11.00 uur en als de agenda daarom vraagt tot uiterlijk 11.30 uur.

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening raadsgriffie Rotterdam, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.