Direct naar de content

Avond- en nachtafsluitingen Nieuwe Leuvebrug

Sinds 7 juli 2014 werkt de gemeente Rotterdam aan groot onderhoud aan de Nieuwe Leuvebrug. Hiervoor is een aantal avond- en nachtafsluitingen nodig in week 34 en 35.

De Nieuwe Leuvebrug is in beide richtingen afgesloten van 18 tot en met 22 augustus, dagelijks van 20.00 tot 05.00 uur en van 25 tot en met 29 augustus, dagelijks van 20.00 tot 05.00 uur.

Omleidingsroute
Tijdens de avond/nachtafsluitingen wordt het verkeer omgeleid. Eind augustus zijn de werkzaamheden aan de Nieuwe Leuvebrug afgerond. De brug is dan voorzien van een nieuwe verflaag, de voegovergangen zijn vervangen en het asfalt is hersteld.

Werkzaamheden Vasteland – Erasmusbrug
Tegelijk met de werkzaamheden aan de Nieuwe Leuvebrug vervangt de RET de tramsporen op de kruising met het Vasteland – Erasmusbrug. Er is voor gekozen om de werkzaamheden te combineren om de overlast voor de omwonenden en ondernemers zoveel mogelijk te beperken.


Noot voor de redactie:

Werkzaamheden Nieuwe Leuvebrug
Meer informatie: Michelle Meurs, communicatie gemeente Rotterdam,
(010) 267 47 26, m.meursgroeneweg@rotterdam.nl
www.rotterdam.nl/leuvebrug

Werkzaamheden Vasteland – Erasmusbrug
www.ret.nl/werkzaamheden

Voor omleidingsroutekaart tijdens avond/nachtafsluitingen Nieuwe Leuvebrug zie: http://www.persberichtenrotterdam.nl/uploads/Omleidingen_werkzaamheden_Leuvebrug.pdf