Direct naar de content

Agenda raadsvergadering

Donderdag 28 juni, 10.00 uur, raadzaal

De raad debatteert over de doorontwikkeling van het complex De Evenaar. Naar verwachting start dit debat om 14.00 uur. Op de agenda staan onder andere ook de besluitvorming over het ‘Plan van nieuwe scholen’ en het beschikbaar stellen van financiële bijdrage voor het WK Vrouwen Volleybal 2022. De raad vergadert verder over de Viermaandsrapportage, het voorstel tot wijziging van de begroting 2018. En neemt een besluit over het bestemmingsplan ‘Hoek van Holland-Buitengebied’.

Kijk hier voor de volledige agenda.

Aanvullende verzoeken
In aanloop naar de vergadering kunnen de raadsleden nog aanvragen indienen voor het houden van bijvoorbeeld een Actualiteit of Regeling van werkzaamheden. Het volledig overzicht van die verzoeken ontvangt u op de woensdag voor de vergadering zo snel mogelijk na 16.00 uur.

Leefbaar Rotterdam diende al een Regeling van werkzaamheden in over 'Lage veiligheidsbeleving op VMBO en MBO'. Het CDA een Actualiteit over 'Bouwoverlast Cooltoren'.

Vergaderstukken en live uitzending
U kunt u hier alle vergaderstukken raadplegen. De vergadering wordt ook live uitgezonden via ons raadsinformatiesysteem. De vergadering is daar ook achteraf terug te kijken.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening raadsgriffie Rotterdam, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.