Direct naar de content

Agenda raadsvergadering

Donderdag 14 juni, 10.00 uur, raadzaal

De raad voert een debat over de Monitor Discriminatie 2016 en 2017 van de politie-eenheid Rotterdam. Op de agenda staat onder andere ook de besluitvorming over de Jaarrekening 2017. Verder neemt de raad besluiten over de gebiedsvisie ‘Nieuw Kralingen’ en verschillende bestemmingsplannen als 'Hoek van Holland Buitengebied'. De gemeenteraad benoemt tot slot de tweede plaatsvervangend voorzitter van de raad van Rotterdam.

Kijk hier voor de volledige agenda.

Aanvullende verzoeken
In aanloop naar de vergadering kunnen de raadsleden nog aanvragen indienen voor het houden van bijvoorbeeld een Actualiteit of Regeling van werkzaamheden. Het volledig overzicht van die verzoeken ontvangt u op de woensdag voor de vergadering zo snel mogelijk na 16.00 uur.

Vergaderstukken en live uitzending
U kunt u hier alle vergaderstukken raadplegen. De vergadering wordt ook live uitgezonden via ons raadsinformatiesysteem. De vergadering is daar ook achteraf terug te kijken.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening raadsgriffie Rotterdam, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.