Direct naar de content

Agenda raadsvergadering

Donderdag 1 februari, 10.00 uur, raadzaal

De gemeenteraad debatteert over de verantwoording van het college over de bestuursperiode 2014-2018 ‘Eindstand collegeprogramma Kendoe’. Ook wordt er gedebatteerd over de Gebiedsvisie Stadionpark en over de voortgang van de schulddienstverlening. Op de agenda staat verder de verlenging van het toepassen van de Rotterdamwet voor de wijken Bloemhof, Hillesluis, Carnisse, Tarwewijk en Oud-Charlois en vijf straten in Delfshaven. De raad neemt daarnaast besluiten over diverse verordeningen en verschillende bestemmingsplannen als Lijnbaankwartier Coolsingel, Kralingse Zoom en Noorderhelling.

De vergadering start met de benoeming van een raadslid voor D66.

Kijk hier voor de volledige agenda.

Aanvullende verzoeken
In aanloop naar de vergadering kunnen de raadsleden nog aanvragen indienen voor het houden van bijvoorbeeld een Actualiteit of Regeling van werkzaamheden. Het volledig overzicht van die verzoeken ontvangt u op de woensdag voor de vergadering zo snel mogelijk na 16.00 uur. De volgende verzoeken zijn al ingediend:

Actualiteiten

Verzoek om beraadslaging

Vergaderstukken en live uitzending
U kunt u hier alle vergaderstukken raadplegen. De vergadering wordt ook live uitgezonden via ons raadsinformatiesysteem. De vergadering is daar ook achteraf terug te kijken.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening raadsgriffie Rotterdam, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.