Direct naar de content

Agenda raadsvergadering

Donderdag 11 januari, 10.00 uur, raadzaal

De raad stelt de onderzoeksvragen vast van het eenvoudig raadsonderzoek Hoekse Lijn en benoemt de leden van de onderzoekscommissie. Het Rekenkamerrapport ‘Scheiding van waarde: onderzoek naar de afvalstoffenheffing en het afvalbeleid’ komt aan de orde. Verder neemt de raad besluiten over de bestemmingsplannen ‘Prinsenland’ en ‘Lijnbaankwartier Coolsingel’ en staat de benoeming van de plaatsvervangend (kinder)ombudsman op de agenda.

De vergadering begint met de Nieuwjaarsrede van de burgemeester.

Kijk hier voor de volledige agenda.

Aanvullende verzoeken
In aanloop naar de vergadering kunnen de raadsleden nog aanvragen indienen voor het houden van bijvoorbeeld een Actualiteit of Regeling van werkzaamheden. Het volledig overzicht van die verzoeken ontvangt u op de woensdag voor de vergadering zo snel mogelijk na 16.00 uur. De volgende Actualiteitenaanvraag is ingediend:

Vergaderstukken en live uitzending
U kunt u hier alle vergaderstukken raadplegen. De vergadering wordt ook live uitgezonden via ons raadsinformatiesysteem en is ook achteraf terug te kijken.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening raadsgriffie Rotterdam, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.