Direct naar de content

Agenda raadsvergadering

Donderdag 1 juni, 10.00 uur, raadzaal

De gemeenteraad debatteert over kwetsbaar ouderschap. De raad neemt verder besluiten over het bestemmingsplan Oud-IJsselmonde en een wijziging van het bestemmingsplan Collectiegebouw Museum Boijmans van Beuningen. Ook neemt de raad besluiten over de grondexploitatie Coolhaven en Dahliablok. Aan de orde komen vervolgens de begrotingsstukken van de gemeenschappelijke regeling Nieuw Reijerwaard en RZG Zuidplas en de Verordening Brede Raad. De raad neemt tot slot een besluit over de afdoening van de motie-Bruijn e.a. ‘Ondertunneling ’s-Gravendijkwal-Henegouwerlaan’ en over de afdoening van motie-Kathmann ‘Eten van twee walletjes’.

Kijk hier voor de volledige agenda.

De vergadering neemt aan het begin van de vergadering afscheid van oud-raadslid mevrouw dr. S.E. Steigenga-Kouwe. 

Aanvullende verzoeken
In aanloop naar de vergadering kunnen de raadsleden nog aanvragen indienen voor het houden van een Actualiteit of Regeling van werkzaamheden. Het volledig overzicht van die verzoeken ontvangt u op de woensdag voor de vergadering zo snel mogelijk na 16.00 uur.

De fracties dienden al de volgende twee Actualiteitenverzoeken in:

Vergaderstukken en live uitzending
U kunt hier alle vergaderstukken raadplegen. De vergadering wordt ook live uitgezonden via ons raadsinformatiesysteem. De vergadering is daar ook achteraf terug te kijken.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening raadsgriffie Rotterdam, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.