Direct naar de content

Agenda raadsvergadering

Dinsdag 14 en donderdag 16 juli

Dinsdag 14 juli – voorjaarsbrief en herstelplan, 10.00 uur, raadzaal
De gemeenteraad debatteert op dinsdag 14 juli over de Voorjaarsbrief 2020 en het herstelplan ‘Rotterdam uit de crisis’. Dit debat vindt vanaf 10.00 uur plaats in de raadzaal. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de pers op de publieke tribune (aanmelden verplicht!). De vergadering wordt live uitgezonden via het raadsinformatiesysteem.

Donderdag 16 juli – digitale besluitvorming, 13.00 uur
De voortgezette digitale vergadering op donderdag 16 juli staat in het teken van de besluitvorming. De besluitvorming vindt digitaal plaats. De vergadering start om 13.00 uur en is via het raadsinformatiesysteem live te volgen.

Persaccreditatie
Bij fysieke vergaderingen is een maximum aantal plaatsen beschikbaar voor de pers op de publieke tribune (aanmelden verplicht!). De perstribune is helaas niet toegankelijk. Het is tijdelijk wel toegestaan foto- en filmopnamen te maken vanaf de publieke tribune. Inzoomen op documenten of schermen van raadsleden is niet toegestaan.

Let op: om toegelaten te worden tot de publieke tribune moet u zich uiterlijk één uur voor aanvang van de vergadering aanmelden. Zonder vooraanmelding wordt de toegang geweigerd. U meldt zich aan via Lindi Bor (06 – 14 64 31 29) door een bericht te sturen met de volgende informatie: naam, mediaorganisatie en vergadering.

Na bevestiging van uw aanmelding kunt u via de ingang in de stadhuistuin de publieke tribune betreden. In en rondom het stadhuis worden afstandsmaatregelen gehanteerd. Op de publieke tribune dient u altijd anderhalve meter afstand van andere mensen te houden.

Vergaderstukken en live uitzending
U kunt doorklikken om alle vergaderstukken te raadplegen. De vergadering wordt live uitgezonden via ons raadsinformatiesysteem en is daar ook achteraf terug te kijken.