Direct naar de content

Agenda raadsvergadering

Donderdag 6 april, 10.00 uur, raadzaal

De gemeenteraad debatteert over discriminatie en islamofobie. Een besluit wordt genomen over het initiatiefvoorstel van de heer Van der Donk (VVD) ‘Te jong om thuis te zitten’. De raad neemt verder een besluit over het beschikbaar stellen van een krediet voor de bouw van gymzaal Nieuwe Dorp in Heijplaat. Ook de Verordening toegang woningmarkt en samenstelling woningvoorraad 2017, het bestemmingsplan ‘H6-weg’ en de Omissieregeling 2017 staan op de agenda.

Kijk hier voor de volledige agenda.

Aanvullende verzoeken
In aanloop naar de vergadering kunnen de raadsleden nog aanvragen indienen voor het houden van een Actualiteit of Regeling van werkzaamheden. Het volledig overzicht van die verzoeken ontvangt u op de woensdag voor de vergadering zo snel mogelijk na 16.00 uur.

Vergaderstukken en live uitzending
U kunt u hier alle vergaderstukken raadplegen. De vergadering wordt ook live uitgezonden via ons raadsinformatiesysteem. De vergadering is daar ook achteraf terug te kijken.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening raadsgriffie Rotterdam, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.