Direct naar de content

Afsluitkalender Maastunnel nu online

In één oogopslag afsluitingen in beeld

Om de automobilisten die gebruik maken van de Maastunnel nog beter van dienst te zijn heeft de gemeente een afsluitkalender gemaakt, die geplaatst is op de website van de Maastunnel. Reizigers kunnen vanaf nu in één oogopslag zien wanneer de Maastunnel van noord naar zuid is afgesloten en wanneer helemaal. De kalender wordt wekelijks vernieuwd en is te vinden op maastunnel.nl en facebook.com/maastunnel.
Kijk dus steeds voor de actuele afsluitingen op de website en/of onze facebookpagina.
 

In de komende periode tot en met 19 mei wordt de Maastunnel regelmatig in de nacht afgesloten voor het snelverkeer van noord naar zuid. Verkeer van zuid naar noord blijft die periode wel mogelijk. Deze nachtafsluitingen hebben te maken met de voorbereidende werkzaamheden voor de renovatie en restauratie van de Maastunnel (vanaf 3 juli 2017 tot en met september 2019) en de periodieke schoonmaak.

De afsluitingen in de komende periode zijn van:
– vanaf maandagavond 17 april tot en met vrijdagochtend 21 april, elke nacht van 22.00 – 06.00 uur.
– zaterdagochtend 22 april; van 01.00 – 06.00 uur.
– vanaf maandagavond 8 mei tot en met woensdagochtend 10 mei, elke nacht van 22.00 – 06.00 uur
– vanaf zondagavond 14 mei tot en met vrijdagochtend 19 mei, elke nacht van 22.00 – 06.00 uur.

Omleiding via Erasmusbrug
Het snelverkeer van noord naar zuid wordt omgeleid via de Erasmusbrug, de omleiding staat op borden aangegeven. Snelverkeer van zuid naar noord blijft wel mogelijk.
De afsluiting heeft geen gevolgen voor fietsers en voetgangers.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brigitte Moratis, persvoorlichter Stadsbeheer, 010 267 61 24 of ba.moratis@rotterdam.nl