Direct naar de content

Aanleg warmtenet Dordtsestraatweg en rioolvervanging Jan Lighthartstraat

NUON voert van medio juni tot begin september 2015 werkzaamheden uit in de Dordtsestraatweg. Daarnaast vervangt de gemeente Rotterdam in de vakantieperiode het riool in de Jan Lighartstraat.

Van 15 juni tot en met 4 september legt NUON een warmtenet aan in de Dordtsestraatweg tussen de Valkeniersweide en de kruising met de Motorstraat. De nieuwe warmteleidingen worden aangesloten op het reeds bestaande warmtenet in de kruising met de Motorstraat. Aansluitend aan de werkzaamheden wordt de Dordtsestraatweg voorzien van stil asfalt.

De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd. Het verkeer kan geen gebruik maken van het deel van de Dordtsestraatweg, Jan Ligthartstraat of Motorstraat waar wordt gewerkt. Volg de gele borden voor de omleiding.

De lijnbus van de RET rijdt een gewijzigde route via de Vinkenbaan en Vaanweg. De haltes op de Dordtsestraatweg komen te vervallen gedurende de hele periode.

Tevens vernieuwt de gemeente Rotterdam van begin juli tot medio augustus het riool in twee delen in de Jan Lighartstraat tussen de Dordtsestraatweg en de Cilinderstraat.

Informatie: www.rotterdam.nl/dordtsestraatweg


Noot voor de redactie:

Meer informatie: Michelle Meurs, communicatie gemeente Rotterdam, 010 – 267 4726, m.meursgroeneweg@rotterdam.nl.